De Jonckers beroving

In “de Jonckers beroving” maakt u kennis met een doorgewinterde crimineel die uw hulp vraagt voor één laatste beroving voor hij definitief met pensioen gaat. Zijn doelwit? De kluis in het landhuis van Theodoor Jonckers, een van de rijkste mensen van Nederland. Helaas moet hiervoor wel de code van het alarm en de code van de kluis gekraakt worden.

Kunt u uw morele principes aan de kant zetten en uw puzzeltalenten inzetten om (eenmalig?) het criminele pad op te gaan?

Ontdek het met dit spannende puzzelmysterie!

Beschikbare pakketten (2):

De Jonckers beroving

Let op: dit pakket wordt standaard gepersonaliseerd op naam van de besteller (of – indien aangegeven – op naam van de ontvanger). Wilt u het pakket zelf aan iemand kado geven? Geef dan bij “Bestelnotities” op het afrekenscherm aan welke naam er gebruikt moet worden.

Aantal personen: 1 - 4
Speelduur: 3 - 4 uur
Vanaf 14 jaar
Moeilijkheidsgraad:
Prijs: € 34,95

Combi-pakket Greenwood/Jonckers

Met het combi-pakket ontvangt u het puzzelmysterie Jonathan Greenwood én de Jonckers beroving met € 5,00 korting. Bovendien bespaart u bij verzending binnen Nederland € 6,95 op de verzendkosten (bij verzending naar België bespaart u zelfs € 10.00)!

Let op: Het puzzelmysterie van “de Jonckers beroving” wordt standaard gepersonaliseerd op naam van de besteller (of – indien aangegeven – op naam van de ontvanger). Wilt u het pakket zelf aan iemand kado geven? Geef dan bij “Bestelnotities” op het afrekenscherm aan welke naam er gebruikt moet worden.

Het puzzelmysterie van Jonathan Greenwood is niet gepersonaliseerd.

Aantal personen: 1 - 4
Speelduur (totaal): 4,5 - 6 uur
Vanaf 12 jaar
Prijs: € 69,95