Jonathan Greenwood

“Jullie hulp is hard nodig! Meestercrimineel Jonathan Greenwood is ontsnapt uit de gevangenis. Hij zat daar, samen met zijn maat Connor Lawson, een straf uit van 20 jaar voor de grootste bankroof in de geschiedenis van Nederland. De buit van 35 miljoen Euro is nooit gevonden.”

De politie heeft de Nationale Opsporingsdienst ingeschakeld toen zij in de cel van Connor Lawson een kistje met een cijferslot vonden. Ontsnapte gevangene Jonathan Greenwood stuurt versleutelde aanwijzingen om het kistje te openen.

Kun jij de aanwijzingen ontcijferen, het kistje openen en daarmee de locatie van Jonathan Greenwood en de buit achterhalen?

Beschikbare pakketten (4):

Thuispakket

Kun jij de Nationale Opsporingsdienst helpen om de versleutelde aanwijzingen van een ontsnapte crimineel te ontcijferen?

Dit pakket zit boordevol bijzondere en originele materialen.

€ 47,95 inclusief gratis verzending binnen Nederland (verzendkosten België: € 4,00)

Aantal personen: 1 - 4
Speelduur: 1,5 - 2 uur
Vanaf 12 jaar
Moeilijkheidsgraad:

Combi-pakket Greenwood/Jonckers

Met het combi-pakket ontvang je het puzzelmysterie Jonathan Greenwood én de Jonckers beroving met bijna € 12,00 korting!  Onze Belgische klanten besparen bovendien € 3,00 op de verzendkosten.

Let op: Het mysterie “de Jonckers beroving” wordt standaard gepersonaliseerd op naam van de besteller (of – indien aangegeven – op naam van de ontvanger). Wil je het pakket zelf aan iemand kado geven? Geef dan bij “Bestelnotities” op het afrekenscherm aan welke naam er gebruikt moet worden.

Het puzzelmysterie van Jonathan Greenwood is niet gepersonaliseerd.

€ 78,95 inclusief gratis verzending binnen Nederland (verzendkosten België: € 5,00)

Aantal personen: 1 - 4
Speelduur (totaal): 4,5 - 6 uur
Vanaf 12 jaar

Kinderfeestpakket

Ga in kleine groepjes van maximaal 3 kinderen aan de slag om de Nationale Opsporingsdienst te helpen de versleutelde aanwijzingen van ontsnapte crimineel Jonathan Greenwood te ontcijferen.

Ideaal voor een spannend kinderfeestje!

€ 6,50 per kind

Aantal personen: max. 15
Speelduur: ca. 2 uur
Vanaf 10 jaar
Moeilijkheidsgraad:

Grote-groepenpakket

Ga in kleine groepjes van maximaal 3 personen aan de slag om de Nationale Opsporingsdienst te helpen de versleutelde aanwijzingen van ontsnapte crimineel Jonathan Greenwood te ontcijferen.

Ideaal voor bijvoorbeeld schoolkamp, scoutingkamp of familiefeest!

€ 4,95 per speler

Aantal personen: 16 - 40
Speelduur: ca. 2 uur
Vanaf 10 jaar
Moeilijkheidsgraad: