Het Titanic Complot

Het is 14 april 1912, 21.40u. Je bent een spion aan boord van de Titanic, ingehuurd om een zakenman te schaduwen die voor duistere zaken naar Amerika reist.

Terwijl je bezig bent met je onderzoek, vang je uit een van de hutten een deel van een gesprek op, waaruit je kan opmaken dat een groep mensen ervoor wil zorgen dat het schip New York nooit zal bereiken! Je besluit je onderzoek naar de zakenman te laten voor wat het is en stort je meteen op dit complot.

Zodra de reizigers de hut hebben verlaten, breek je in en vind je talloze documenten en voorwerpen met versleutelde informatie. Je hebt nog maar enkele uren om uit te zoeken wie hierachter zit en waarom, voordat het schip ten onder zal gaan en het geheim voor altijd verborgen zal blijven.

Onderzoek de materialen, ontcijfer de versleutelde boodschappen en ontdek onderlinge verbanden. Kan jij de ramp met de Titanic voorkomen?

Beschikbare pakketten (2):

Het Titanic Complot

Waan jezelf een spion op de Titanic en probeer de ramp met het schip te voorkomen!

Aantal personen: 1 - 5
Speelduur: 2 - 4 uur
Vanaf ca. 13 jaar
Moeilijkheidsgraad:
Prijs: € 48,95 inclusief gratis verzending binnen Nederland (verzendkosten België: € 5,00)

Het Titanic Complot - Luxe editie

Het luxe-pakket bevat, behalve alle materialen van de standaardversie, een speciaal voor dit mysterie ontworpen notitieboekje, 5 speciaal ontworpen ansichtkaarten van Titanic en een Titanic snoepblikje (met inhoud). Dit pakket is met de hand genummerd en heeft een gelimiteerde oplage van 100 stuks.

Aantal personen: 1 - 5
Speelduur (totaal): 2 - 4 uur
Vanaf ca. 13 jaar
Moeilijkheidsgraad:
Prijs: € 74,95 inclusief gratis verzending binnen Nederland (verzendkosten België: € 6,00)