Toont alle 5 resultaten

 • Geen categorie

  Combipakket Greenwood + Jonckers

  Met dit pakket krijgt u zowel het Jonathan Greenwood puzzelmysterie als het puzzelmysterie van de Jonckers beroving met € 5,00 korting. Bovendien betaalt u slechts één keer verzendkosten (voor zendingen binnen Nederland scheelt dit € 6,95 en voor zendingen naar België zelfs € 10,00).

  Aantal personen: 1 – 4
  Speelduur (totaal): 4,5 – 6 uur
  Vanaf 12 jaar

 • Spellen

  De Jonckers beroving

  Crimineel Robbert den Exter is de jongste niet meer en wil met pensioen gaan. Zetten jullie je morele principes opzij en helpen jullie hem nog éénmaal een grote slag te slaan? Dit puzzelmysterie is geschikt voor 1 tot 4 personen van ca. 14 – 99 jaar. Het pakket bevat uitdagende puzzels en mooie, realistische materialen, goed voor ruim 3 tot …

 • Spellen

  Jonathan Greenwood thuispakket

  Kunnen jullie de Nationale Opsporingsdienst helpen om de versleutelde aanwijzingen van een ontsnapte crimineel te ontcijferen? 

  Het thuispakket is geschikt voor 1 tot 4 personen van 12 – 99 jaar en bevat voldoende puzzels om ruim anderhalf uur de hersens te laten kraken.

 • Spellen

  Jonathan Greenwood kinderfeestpakket

  € 6,50 per kind

  Het kinderfeestpakket is geschikt om te spelen tijdens een verjaardagsfeestje voor kinderen van ongeveer 11 jaar en ouder. De kinderen worden verdeeld in groepjes van maximaal 3 en krijgen per groepje in totaal 7 puzzels en 4 aanwijzingen om de code van het cijferslot te kraken. In totaal goed voor ongeveer 2 uur puzzelplezier.

  U krijgt een handleiding …

 • Spellen

  Jonathan Greenwood grote-groepenpakket

  € 4,95 per persoon

  Dit pakket is geschikt voor grote groepen vanaf 16 personen in de leeftijd 11-99 jaar. De spelers worden verdeeld in groepjes van maximaal 3 en krijgen per groepje in totaal 7 puzzels en 4 aanwijzingen om de code van het cijferslot te kraken. Ideaal voor bijvoorbeeld schoolkamp, scoutingkamp of verjaardagsfeest.

  Dit pakket biedt in totaal ongeveer 2 uur …